Mirjam Swart

over ons.

Ontmoet ZIJN. academy

 

De zorgwereld barst naast een verscheidenheid aan visie en methode ook aan verschillende vormen van deskundigheidbevordering. Zorgprofessionals bevorderen hun deskundigheid door het volgen van trainingen en/of workshops in alle soorten en maten. Maar wat maakt ZIJN. academy nu echt anders? Waarom zou je juist bij ZIJN. academy een training volgen?

 

Mirjam Swart (projectmanager) en Michaël Alon (projectmedewerker) zijn de inspirerende gezichten achter ZIJN. academy. Mirjam en Michaël vertellen graag hoe zij dit zien.

“ZIJN. academy is ontstaan om de kwaliteit van geleverde zorg te verbeteren en bij te dragen aan het verhogen van de professionaliteit en deskundigheid van hulpverleners. Het verlangen is om zorgprofessionals toe te rusten om een blijvende impact te maken op een gezondere samenleving.

 

Bij ZIJN. academy gaat het niet om simpelweg een training afvinken, maar om het creëren van een kostbaar moment waarop oprechte aandacht wordt geschonken aan wie je bent en waar je voor staat. ZIJN. academy heeft een verfrissend en actueel trainingsaanbod en is praktisch toepasbaar. De kernwaarden van ZIJN. academy zijn dat we altijd het goud in onszelf en anderen zien, dat we denken in mogelijkheden, groei vieren, positief communiceren en accepteren dat we altijd in ontwikkeling zijn. De trainers zijn zorgvuldig geselecteerd, dragen de kernwaarden uit en passen binnen ons DNA.

 

Bij ZIJN. academy stap je op de trein, maar niet een die een vaste eindbestemming heeft. De thema’s van de reis zijn ontdekken, ontwikkelen en uiteindelijk ontplooien. Als zorgprofessional en als mens, bij ZIJN. academy zijn deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een training bij ZIJN. academy is een moment van ‘feestelijke zelfzorg’ en ‘ontzorgen’. Het is niet alleen een gelegenheid voor kennisoverdracht, maar een waardevol moment voor persoonlijke groei”.

 

Wil je de gezichten achter ZIJN. academy beter leren kennen? In de geest van het ‘vieren van groei’ lieten we Mirjam en Michaël aan elkaar introduceren.

 

Mirjam Swart projectmanager

 

Michael Alon