week_tegen_kindermishandeling(1)

nieuws.

Workshopmiddag tijdens de “Week tegen Kindermishandeling”

 

Kindermishandeling is een complex en hardnekkig probleem. Zo groeit circa 3 procent van alle kinderen op in onveilige gezinssituaties. Samen hebben we een belangrijke verantwoordelijkheid om de veiligheid van deze kinderen te vergroten!

 

ZIJN. academy neemt actief deel aan de ‘Week tegen Kindermishandeling’, die plaatsvindt van 20 tot 26 november 2023.

 

Tijdens deze week wordt niet alleen aandacht gevraagd voor de aard en omvang van het probleem, maar vooral ook voor wat je kunt doen om de aanpak van kindermishandeling te versterken.

 

De Week dient als extra stimulans om iedereen (opnieuw) te laten inzien dat ze een verschil kunnen maken voor een kind dat in de knel zit. Om deze reden organiseert ZIJN. academy op 23 november 2023 van 12:00 tot 16:00 uur een workshopmiddag ‘Kindgesprekken’* met speciaal op deze dag een extra tool uit ‘Words and pictures’ én een gratis lunch.

 

Tijdens de workshopmiddag ontvang je als zorgprofessional waardevolle ondersteuning en praktische handvatten. 
*Ben jij SKJ-geregistreerd? Dan ontzorgt ZIJN. academy jou door het toekennen van de 4,5 SKJ-punten.

 

Naast de workshopmiddag presenteert ZIJN. academy tijdens de ‘Week tegen Kindermishandeling’ een handige kennistool via haar website en socials, dit is openbaar voor alle zorgprofessionals!

 

Doe jij mee aan de ‘Week tegen Kindermishandeling’ ?
Hou ons in de gaten als je meer wilt weten over dit onderwerp, samen kunnen we het verschil maken voor kwetsbare kinderen!