Incompany trainingen zorgorganisatie skj jeugdzorg

nieuws.

incompany trainingen

 

ZIJN. academy is ontstaan om de kwaliteit van geleverde zorg te verbeteren en bij te dragen aan het verhogen van de professionaliteit en deskundigheid van hulpverleners. Zo bouwt ZIJN. academy mee aan een gezonde samenleving.

 

Eén van de activiteiten van ZIJN. academy is het aanbieden van Incompany trainingen. Zorgprofessionals ervaren, beleven en zien weer nieuwe mogelijkheden. Dit versterkt hen in de uitvoering van hun vak, verhoogd het werkgeluk en bevorderd de kwaliteit van geleverde zorg.

 

incompany trainingen – brochure

 

“Wanneer deelnemers na een training of workshop met een glimlach en hernieuwde energie de trainingslocatie verlaten is onze missie geslaagd”.

 

Voordelen voor jouw zorgorganisatie

De maatschappij, en daarmee het zorglandschap, verandert voortdurend. Nieuwe ontwikkelingen en veranderingen vragen veel van zorgprofessionals. Ze wakkeren niet alleen de behoefte aan maar ook de noodzaak om vakkennis op peil te houden en de kwaliteit van de zorg te blijven verbeteren.

 

Wat kunnen de gerichte trainingen van ZIJN. academy betekenen voor jouw zorgorganisaties?

 • twee vliegen in één klap.

  Al onze trainingen zijn SKJ-geaccrediteerd en bieden naast de waardevolle kennis voor zorgprofessionals dus ook de kans om punten te behalen voor het behoud van SKJ-registratie.

 • kwaliteitsimpuls.

  Zorgprofessionals krijgen meer inzicht in de psychopathologie van hun doelgroep en ontvangen direct toepasbare tools. Hierdoor neemt de kwaliteit- en de efficiëntie van de geleverde zorg toe.

 • meer werkplezier, lager verzuim.
  Goed getrainde zorgprofessionals staan in hun kracht. Ze halen meer voldoening uit hun werk, ervaren meer werkplezier en minder werkdruk. Deze amplitie voor je medewerkers draagt bij aan het terugdringen van het ziekteverzuim.
 • binden & boeien.
  Bijscholing is een uitstekend hulpmiddel om gemotiveerde zorgprofessionals aan je organisatie te binden – je helpt ze immers te groeien in hun functie en het uiterste uit hun talenten, potentie, goud te halen.
 • een positieve bedrijfscultuur.
  Goed opgeleide zorgprofessionals werken effectiever samen en er ontstaat meer wederzijds begrip. Dit bevordert de harmonie binnen teams en draagt bij aan een positieve bedrijfscultuur. Samen goede resultaten boeken!

 

Voordelen van incompany trainingen

Het trainen van medewerkers binnen de eigen organisatie biedt diverse voordelen ten opzichte van het volgen van externe opleidingen bij verschillende organisaties:

 • specifiek.
  De training kan volledig afgestemd worden op de wensen van de organisatie en haar medewerkers, rekening houdend met relevante casuïstiek, wensen, doelen en budgettering.
 • flexibel.
  De organisatie bepaalt zelf de startdatum en de locatie, niet afhankelijk van een vastgesteld programma maar afgestemd op de beschikbaarheid van het team.
 • team.
  Medewerkers leren elkaar beter kennen, kunnen elkaar helpen en ontwikkelen zich vanuit een gezamenlijk (organisatie)belang. Dit versterkt de onderlinge samenwerking.
 • verhoogde toepasbaarheid.
  De opgedane kennis en vaardigheden kunnen direct worden toegepast binnen de eigen werkomgeving, waardoor het leerrendement aanzienlijk wordt vergroot.
 • expertise.
  Naast professionele trainers vanuit ZIJN. academy bestaat ook de mogelijkheid om gastdocenten, trainers, ervaringsdeskundigen uit de eigen organisatie in te zetten.
 • kosten.
  Incompany trainingen zijn kostenbesparend, waardoor werkgevers hun budget maximaal en efficiënt kunnen besteden. En medewerkers hebben geen extra reistijd en reiskosten.

Incompany trainingen