over ons.

ZIJN. academy is gelanceerd!

 

ZIJN. heeft op 1 september 2022 een leer- en ontwikkelplatform gelanceerd: ZIJN. academy. Met dit platform bieden we zorgprofessionals de kans om zich verder te ontwikkelen, aan de hand van bestaande en zelf ontwikkelde trainingen. ZIJN. academy is beschikbaar voor alle zorgprofessionals werkzaam binnen het sociaal domein.

 

potentie benutten.

Wij geloven dat er in elke zorgprofessional goud zit. Door mensen te inspireren en door kennis te delen die direct toepasbaar is, willen we dit goud naar boven halen. Mensen laten ervaren hoeveel potentie ze hebben en hen vervolgens stimuleren om die potentie ten volste te benutten, dát is waar wij voor staan.

 

introductiekorting.

Hoe wij dit doen, en wat ZIJN. academy biedt, is te zien op onze site: zijn-academy.nl. Sinds vandaag, 1 september, is de website live! Om de lancering te vieren, ontvangt iedereen die zich in september aanmeldt voor een training een introductiekorting van 15%!

Het ontwikkelen van ZIJN. academy is een veelzijdig en complex project, dat past binnen onze visie op de zorg, alsmede onze bredere maatschappelijke doelen. Nu ZIJN. academy live is, werken wij op de achtergrond verder aan het door ontwikkelen en uitbreiden van zowel het platform als het trainingsaanbod. Hou ons daarom in de gaten via de nieuwsbrieven, en/of volg ZIJN. academy op LinkedIn.